Kruiden en kristallen

In alle oude culturen werden al bijzondere capaciteiten toegeschreven aKruiden en Kristallen -- Groene calsietedelstenen en kristallen. Gevormd binnenin en door de aarde, vertegenwoordigen zij het leven zelf. Kristallen herbergen het evenwicht waarnaar we in ons leven op zoek zijn. In de subtiele maar krachtige trilling van elke unieke steensoort ligt het bewustzijn integraal opgeslagen. Edelstenen en kristallen geven deze trilling af wanneer zij hiertoe worden uitgenodigd.

Zo boven zo beneden
Waar binnenin de aarde kristallen hun tijd nemen om te ontstaan, groeien op de aarde talrijke planten waar we van kunnen genieten en die via hun kenmerken duidelijk aangeven waar wij ze voor mogen inzetten. Kennis die verloren is gegaan komt langzaam weer naar boven. Ook deze krachtige en aardse energie van planten kunnen we als trilling omschrijven.Kruiden en Kristallen Knuffelstenen

Binnen ‘Kruiden en kristallen’ geef ik, Eveline Rauwé, ruimte aan mijn passie voor zowel de energie van de kruiden als die van de kristallen.

Alle producten zijn van een hoogwaardige energetische en zuivere kwaliteit. Naast knuffelstenen, prachtige kristallen en edelsteenremedies, maak ik mijn eigen kruidenpreparaten. Ook geef ik vorm aan het leggen van combinaties tussen kruiden en kristallen, waaruit remedies mogen ontstaan die de kosmos en de aarde verbinden, geest en lichaam in evenwicht brengen én een toegevoegde waarde hebben voor ons bewustzijn.

Ook heb ik jarenlange ervaring in het geven van workshops en trainingen, waaronder chakra- en auraleggingen met edelstenen en kristallen. Tevens heb ik een praktijk in energetische therapie en zijnsontwikkeling.

Kijk op www.kruidenenkristallen.nl.

Kruiden en kristallen is onderdeel van Namaste therapie.