Deelnemers

Deelnemers aan het Kruid & Ambact zijn:

Korau

Creatief met papier! Prachtige sieraden en kaarten gemaakt van papier gemaakt van onder andere groentes en bloemen. Duurzaam en lokaal geproduceerd.

Altijd Jarig

Illustraties, kaarten

Liesbeth Kok

olieverf schilderijen

El Greco

zepen van ezelinnen melk

Intuitief Kleuren

kleurtechnieken met potlood, intuitief kleuren, klein meubelen, workshops

Marjo Oort

Joke Schippers

Dhana Chocolade

    Sandra Ensing

Sintau

Geneeskrachtige Kruiden, bijzondere speciaal samengestelde kruidenthee, Bach remedie, etherische oliën, boeken van eigen hand Kruidenwijsheid en De heilige Buxusmoeder alsmede diverse andere titels op het gebied van kruidengeneeskunde, sjamanisme, edelstenen, natuurbeleving, maankalender etc.

Weefplezier

Prachtige handgeweven shawls en kussens. Maar ook voor weeflessen kun je bij Weefplezier terecht, deze worden ook deels in Kruid&Ambacht verzorgt.

Wolstudio Haren

Alles op het gebied van vilten, spinnen, weven en (natuurlijk) verven van wol en andere vezels. Breiwol, boeken, sieraden met schapen in de hoofdrol, workshops. Dealer van Ashford spinnewielen en weefgetouwen en Landscapes Dyes. 20160730_095554

intuitief weven

Wolnuts

Mooie breipakketten van ontwerpen van eigen hand. Prachtige garens en handgebreide of gehaakte omslagdoeken, mutsen e.d.

Mandenvlechterij De Kim

Robuuste manden voor allerlei gebruik. Groot, kleiner en handgemaakt in Nederland. Voor ons een grote verleiding en voor jou?

mandenvlechterij mandenvlechterij2

Kitty Blum

Ansichtkaarten van kunstenares Kitty Blum. Thema’s die terug keren in haar werk zijn knuffels, vlinders, eigen omgeving. Natuurlijk zijn er kerst-, sneeuw- en oud en nieuwkaarten om naar geliefden, kennissen en mensen te sturen die in je gedachten zijn. Het assortiment varieert en als je af en toe binnen loopt kun je genieten van nieuwe en soms een ander deel van de collectie van Kitty Blum

kitty-blum2

 

 

 

Sprankelhout

Sprankelhout ontwerpt lieve plaatjes, vaak met dieren. Hiervan worden oa. kaarten en afdrukken op hout gemaakt, bijvoorbeeld boomstamschilderijtjes.

www.facebook.com/Sprankelhout

sprankelhout sprankelhout1 sprankelhout2

 

 

 

 

 

Kleine Dingen

Prints & Illustraties Dit zijn mijn sprankjes. De natuur geeft inspiratie, inzicht en een frisse blik op jezelf en je omgeving. Mijn inzichten, verwondering en inspiratie komen terug in de illustraties en prints die ik maak. Voor in huis, om te versturen of om cadeau te geven.

Terug van weggeweest www.kleine-dingen.nl

wandhanger_groot_faceIMG_5225hout_hart

 

 

 

 

 

Makelei                

 Handgemaakt in Haren, kleurrijk, eigenzinnig en origineel.Bij Kruid en Ambacht verkoopt Emmy Morren onder de naam Makelei kleding naar eigen ontwerp in de maten XS tot en met XXL, gemaakt van natuurlijke materialen. Kleding moet lekker zitten en niet knellen, daarom zijn de kledingstukken meestal gemaakt van tricot, een gebreide rekbare stof. En altijd met veel kleur!

Leuke stof gezien in de winkel, maar niet in uw maat? Neem contact op met Makelei, dan worden de mogelijkheden bekeken. Ook grotere maten behoren tot de mogelijkheden. www.makelei.nl

label naaitafel P1050257

De Verwenbron
De Verwenbron is er om jezelf of een ander te verwennen met mooie, leuke of symbolische geschenken. De Verwenbron inspireert en nodigt je uit het beste uit jezelf of je dierbaren te halen. De edelstenen sieraden zijn door mij ontworpen en gemaakt. Naast de mooie energie van de edelstenen die met liefde zijn uitgezocht, worden de sieraden tijdens meditatie gemaakt. De energie hiervan is merkbaar bij het dragen van de sieraden. Mocht je op zoek zijn naar een specifieke steen of een uniek sieraad, mail me en ik zal je foto’s toesturen met mogelijkheden. Ik ontwerp graag een uniek sieraad speciaal voor jou. www.deVerwnbron.nl
IMAG2404MD11562 -® Maril+¿ne Dubois 2014

IMG_4874

 

 

 

 

Jotz

Jotz levert ambachtelijk gemaakte producten. Sieraden, accessoires, woonaccessoires en meubels. Meer weten.

Jotz (2) Jotz

 

 

 

 

 

 

Kruiden en kristallen
Binnen ‘Kruiden en kristallen’ zijn producten van een hoogwaardige energetische en zuivere kwaliteit. Naast knuffelstenen, prachtige kristallen en edelsteenremedies, maak ik mijn eigen kruidenpreparaten. Meer weten.

Kruiden en Kristallen Knuffelstenen

Kruiden en Kristallen -- Groene calsiet

 

 

 

 

 

Kleurrijk Nepal

Ina Becker is het gezicht achter Kleurrijk Nepal. Vanaf jongs af aan zat de creativiteit er al in en ze is regelmatig achter de naaimachine te vinden of aan het haken of breien. Door haar creatieve achtergrond is ze via haar broer in contact gekomen met iemand uit Kathmandu. Deze veelal met de hand gemaakte producten zijn gemaakt door vrouwen uit Nepal om meer inkomsten te werven binnen het gezin. Door aankoop van producten van Kleurrijk Nepal genereer je werk in Nepal, en werk is inkomen. www.kleurrijknepal.nl

SK007 SONY DSC VZ002